Aftale om kortbetaling med NETS og Teller (PBS)


Betaling med kort via NETS og Teller (PBS)
(indløsningsaftale)

Nedenfor kan du læse lidt om den aftale, du skal lave, for at dine kunder kan betale med kort på din shop.

Vi forsøger at opdatere de links, der er nedenfor, men de bliver skiftet med jævne mellemrum. Hvis linket ikke virker, så ring til NETS og Teller for at finde den rigtige side, for deres hjemmeside er ikke så brugervenlig, og de rigtige sider kan være svære at finde. De opfører sig også som et monopolforetagende, der gør tingene, som de selv vil uden hensyn til deres kunder. Det betyder blandt andet, at det nemt tager 4 - måske 6 - uger fra du ansøger, til du kan tage imod betaling med kort fra dine kunder. Bliver du utålmodig, kan shoppen bruge betaling til din bankkonto i ventetiden.

Ansøgningsskemaet er noget besværligt at udfylde, men fortvivl ikke - det er ikke helt så indviklet, som det ser ud til. Det går nemmest, hvis du åbner og udskriver denne vejledning: klik
HER.

Klik
HER for at gå direkte til ansøgningsskemaet. Du vil også her kunne se mere om Regler og Vilkår mm. Hvis du er i tvivl, kan du klikke på det lille "?" ved siden af teksten for at få mere information. Hvis du stadig er i tvivl, er du velkommen til at kontakte os.

Pas på, at du ikke angiver særligt høje forventninger til din omsætning, for så kan du blive mødt af krav om bankgaranti, for at de vil give dig mulighed for kortbetaling på shoppen.

Du skal betale gebyrer til NETS og Teller for en aftale. Priserne er pr. maj 2014.:
Dankort + VISA Dankort: oprettelse: 250 kr. og 1.000 kr. pr. år
internationale kreditkort: oprettelse: 1.000 kr. + 1.200 kr. pr. år)

Herudover skal der betales en afgift for hver overførsel fra dine kunder til din konto. Har du en VISA / Dankort aftale betales 1,39 kr. pr. transaktion plus mellem 0,70 kr og 1,39 kr. pr. betaling.

Har du en aftale til internationale kort (Eurocard/MasterCard, Visa, JCB eller UnionPay), er det lidt mere kompliceret. For de kort der er udstedt i Danmark, skal der betales en afgift på 1,50% af købsbeløbet, dog minimum 0,70 kr. For de kort der er udstedt i udlandet, skal der betales en afgift på 3,75 % af købsbeløbet, dog minimum 1,95 kr. pr. transaktion. Heldigvis kan E-SHOP selv finde ud af, om det er det ene eller det andet kort, dine kunder betaler med, og i shoppen kan du vælge, at lade dine kunder betale gebyrerne !

Se dog altid Nets's oversigt over priserne på Dankort / VISA Dankort:
HER, og Tellers priser på internationale kort: HER, og på Diners kort: HER.

Nets vil kontakte dig, hvis de har spørgsmål til din ansøgning, og når din ansøgning er godkendt, vil du modtage en aftale til underskrift.

Med aftalen får du et forretningsnummer, som du skal sende til os. Vi skal bruge nummeret for at åbne for betaling med VISA / Dankort / Internationale kreditkort i din E-SHOP. Når vi har fået dit forretningsnummer, kan du modtage betaling med kort samme dag.