Betalingsmoduler > 2. E-SHOP Modul > Betalingsmoduler  |  Udskriv  |  Send denne side med E-mail

Betaling
Betalingsmodul
200 kr. pr. md.
Elektronisk betalingsløsning via Nets. Understøtter Dankort, VISA/Dankort, VISA, MasterCard, Eurocard, Diners Club, m.fl. Integration til alle væsentlige indløsere i Skandinavien og EU. Betalingsmodulet er PCI-certificeret (Payment Card Industry) og opfylder derfor alle sikkerhedskrav, som kræves af Nets (der skal tegnes en indløsningsaftale hos Nets for Dankort og/eller datterselskabet Teller for internationale kort).


MobilePay

50 kr. pr. md.

Giv dine kunder mulighed for at betale med mobilen - nemt, hurtigt og sikkert. Ved at betale via mobilen sænkes barrieren for et køb, da kunden slipper for at finde sit kort frem og indtaste det lange kortnummer. Derved bliver det endnu lettere for kunden at gennemføre en ordre i din webshop.

Kunden skal være tilmeldt MobilePay, og skal have app'en på sin telefon. Betaling på shoppen er lige så nem som at betale med MobilePay med telefonen. Du kan pr. januar 2016 max. overføre 5.000 kr. pr. dag. Du kan se det aktuelle beløb på linket nedenfor.

Betalingen for modulet opkræves af Danske Bank / NETS, og betalingen overføres til den konto, du normalt får indbetalinger på fra shoppen.

Du kan klikke her for at læse mere: MobilePay.Paii
50 kr. pr. md.
Giv dine kunder mulighed for at betale med mobilen - nemt, hurtigt og sikkert. Ved at betale via mobilen sænkes barrieren for et køb, da kunden slipper for at finde sit kort frem og indtaste det lange kortnummer. Derved bliver det endnu lettere for kunden at gennemføre en ordre i din webshop. Paii fungerer på både iOS og Android, og fordi Paii er sat op gennem brugerens NemID, kan der betales for ordrer op til 7.500 kr. De fire største teleselskaber i Danmark: TDC, Telenor, Telia og 3 står bag udviklingen af systemet. Der skal tegnes en aftale hos Paii.
Se priser mv. på Paii's hjemmesideKlarna
60 kr. pr. md.
Giv din kunder mulighed for en enklere betalingsproces. Med Klarna kan du tilbyde dine kunder at betale via faktura. Klarna er fuldt integreret i E-SHOP Modul, hvilket betyder at al administration af betaling foregår direkte fra din E-SHOP Modul's backend. Her kan du fx ekspedere, kreditere eller give rabat på en ordre. Du har derudover mulighed for at se reservations- og fakturanummer samt at udskrive fakturaer direkte fra din E-SHOP Modul. Bemærk at Klarna kun kan benyttes som betalingsmetode, hvis din kundes leverings- og faktureringsadresse er den samme. For at benytte modulet skal du have en konto hos Klarna.
Læs mere på Klarnas hjemmeside
PayPal
60 kr. pr. md.
Modtag betalinger via PayPal. Kunder kan betale uden brug af kreditkort og netbank, hvis de har tilmeldt sig PayPal (kræver en "PayPal Express Checkout" konto ved PayPal).DIBS
60 kr. pr. md.
Mulighed for onlinebetalinger via DIBS. Giver ekstra muligheder for betaling med skandinaviske og internationale kreditkort (der skal tegnes en indløsningsaftale hos DIBS).
Danske Netbetaling
60 kr. pr. md.
Konto til konto betalingsmetode fra Danske Bank. Kunder kan betale via deres netbank til webshoppen (der skal tegnes en indløsningsaftale hos Danske Bank). 

Kontakt os: klik HER

Sitemap


DanskeLinks.dk seo sider
EnGodSag www.danskelinks.dk Tilføj Link