Markedsføring > 2. E-SHOP Modul > Markedsføring  |  Udskriv  |  Send denne side med E-mail

Markedsføring


B2B / Avanceret rabat
200 kr. pr. md.
Med dette modul får du adgang til at lave dine egne rabat-matrixer og på den måde give forskellige rabatter til specifikke kunder, kundegrupper eller produkter.


Gavekort
50 kr. pr. md.
Giver dig mulighed for at sælge gavekort med angivelse af leveringsdato, hilsen, udløbsdato etc. Gavekort kan påføres et foruddefineret beløb samt låses til registrerede kunder, og kan i den forbindelse bruges til oprettelse af f.eks. en intern firmashop. Modulet har desuden en import/eksport funktion, som gør administration og oprettelse af mange gavekort hurtigt og nemt.


Rabatkupon
50 kr. pr. md.
Modulet giver mulighed for at oprette rabatkoder med værdier for rabatbeløb, procentvis rabat, start-/slutdato og antal gange koden kan anvendes. Rabatkuponer er godt værktøj til at genere mersalg igennem dine tilbudskampagner i f.eks. nyhedsbreve og radiospots m.m.


Partner og prisindeks
50 kr. pr. md.
Hvis du samarbejder med f.eks. PriceRunner, Kelkoo eller EDBpriser.dk, kan du med dette modul automatisk holde dem opdateret med dine priser. Du får også mulighed for at konfigurere dine egne partnere, som måske kræver et specielt dataformat. 

Kontakt os: klik HER

Sitemap


DanskeLinks.dk seo sider
EnGodSag www.danskelinks.dk Tilføj Link