Aftale med PBS > Aftale med PBS  |  Udskriv  |  Send denne side med E-mail

Betaling med kort via PBS
/ NETS (indløsningsaftale)

Ansøgningsskemaet er noget besværligt at udfylde, men fortvivl ikke - det er ikke helt så indviklet, som det ser ud til. Det går nemmest, hvis du åbner og udskriver denne vejledning: klik HER.

Klik HER for at gå til regler og betingelser hos PBS / NETS eller HER for at gå direkte til ansøgningsskemaet hos PBS / NETS. Hvis du er i tvivl, kan du klikke på det lille ved siden af teksten for at få mere information. Hvis du stadig er i tvivl, er du velkommen til at kontakte os.

PBS / NETS skifte tit deres links, så hvis du ikke rammer den rigtige side, må du prøve dig frem.

PBS / NETS vil kontakte dig, hvis de har spørgsmål, og når din ansøgning er godkendt, vil du modtage en aftale til underskrift.

Med aftalen får du et forretningsnummer, som du skal sende til os. Vi skal bruge nummeret for at åbne for betaling med VISA / Dankort / Internationale kreditkort i din E-SHOP .

Ud over den afgift der skal betales direkte til PBS / NETS for en aftale (Dankort oprettelse: 250 kr. og 1.000 kr. pr. år) skal der betales en afgift til PBS / NETS for hver overførsel fra dine kunder til din konto.

Har du en VISA / Dankort aftale betales 1,45 kr. pr. transaktion plus 0,10 % af købsbeløbet.
Har du en aftale til internationale kort (Eurocard/MasterCard, Visa, Visa Electron eller JCB), er det lidt mere kompliceret. Der betales dels basisafgift på 1,25% af købsbeløbet, dog minimum 1,95 kr. pr. transaktion, og dels en serviceafgift på op til 5,75% af købsbeløbet, dog minimum 1,95 kr. pr. transaktion.

Se dog altid PBS / NETS's oversigt for seneste priser ved at klikke HER.



 

Kontakt os: klik HER

Sitemap


DanskeLinks.dk seo sider
EnGodSag www.danskelinks.dk Tilføj Link