ENGODSAG > ENGODSAG  |  Udskriv  |  Send denne side med E-mail

Vi støtter også ENGODSAG.DK.

Ved klik på logoet kan du gratis støtte en hjælpeorganisation efter eget valg.

Du køber ind i E-butikkerne til normale priser, og støtter gratis en eller flere hjælpeorganisationer.

Støtten betales af den E-butik du handler i, og støtten udgør en procentdel af dine indkøb.

Klik HER for at se mere.

Ved slutningen af 2004 var der følgende oplysninger om ENGODSAG:
(Vi opdaterer ikke disse oplysninger - check selv på siden)

ENGODSAG.DK er stiftet og drives i det daglige af:
Jonathan Løw,
Jonathan har bl.a. været direktør for sit eget internetforlag, ligesom han har stået bag en række andre projekter og events på nettet med det formål at rejse penge til en række forskellige organisationer - heriblandt Red Barnet, Børneprojekt Danmark og Kræftens Bekæmpelse. Jonathan arbejder p.t. som afdelingsleder for Bog & idé Internet.
Mads Ellegaard,
Direktør for 1to1 Internet Marketing. Mads er desuden forfatter til bogen E-kampagnen - fra strategi og medievalg til effektmåling. Siden 1997 har han ledet internetaktiviteterne for en række af landets mest fremtrædende virksomheder.

I bestyrelsen sidder:
Bjarne Møgelhøj - Bestyrelsesformand,
Formand for Max Havelaarfonden, Børnefonden og Hørsholm Sygehus. Har været formand for FDB i 5 år og har endvidere en fortid fra diverse lederstillinger.
Gert Birnbacher,
Er grundlægger af og medlem af bestyrelsen i Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH). Er desuden aktiv partner i internet-management virksomheden Moving Old Capital.
Stig Fog,
Generalsekretær i Dansk Ungdoms Fællesråd samt bestyrelsesmedlem i bl.a. Dansk Tipstjeneste. Tidl. formand for Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation (ISOBRO), der tæller omkring 90 hjælpeorganisationer. Har i en længere årrække været indsamlingschef hos Folkekirkens Nødhjælp.
Poul Møller, observatør,
Marketingschef i Kræftens Bekæmpelse og medlem af bestyrelsen i Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation ISOBRO. Repræsentant for ISOBRO.

Advisory Board tæller blandt andre:
Flemming Østergaard,
Bestyrelsesformand for Parken Sport & Entertainment A/S. Medlem af Røde Kors Klub 10 m.fl.
Ole Kirkelund,
Forsker på The Copenhagen Centre for Corporate Social Responsibility og er ekspert indenfor virksomheders sociale ansvarlighed.
Steen Hildebrandt,
Professor i organisations- og ledelsesteori, Handelshøjskolen i Århus. Endvidere fagredaktør på dagbladet Børsen. Vismand i det nationale Kompetenceråd. Formand for bestyrelsen for KAOS Piloterne og varetager en række andre bestyrelsesposter.
 

Kontakt os: klik HER

Sitemap


DanskeLinks.dk seo sider
EnGodSag www.danskelinks.dk Tilføj Link