Generelt om E-SHOP > Generelle informationer / vejledninger > Generelt om E-SHOP  |  Udskriv  |  Send denne side med E-mail

Har du ikke et domæne til din butik, finder vi det rigtige til dig. Du har også mulighed for at få et domæne, der hedder f.eks.: www.shop."dit-domæne".dk, hvis din E-SHOP skal knyttes til en eksisterende hjemmeside. Du får naturligvis også E-mail knyttet til din shop-løsning.

Når din E-SHOP er færdig, kan vi også tilbyde at hjælpe dig med markedsføring af din løsning på søgemaskiner, overfor pressen, med nyhedsbreve overfor kunder mv.

E-SHOP kan bruges som en selvstændig hjemmeside, eller en hjemmeside i kombination med en SHOP. Det er også muligt at lave designet i netbutikken magen til designet på en eksisterende hjemmeside, så besøgende ikke føler de kommer væk fra hjemmesiden, når de går fra hjemmesiden til netbutikken.

Der er en række yderligere muligheder for at bruge systemet som B2B bestillings- og salgssystem overfor særlige kunder, forhandlere mv. Systemet indeholder blandt andet adgangskoder, individuelle pris- og rabataftaler, ordrestyring, sprogversioner med mere.

Det vil sige, at I får 3 løsninger for én løsnings pris:
netbutik + hjemmeside + B2B-bestillingssystem.

Systemet giver også mulighed for at vise dokumenter - som også kan downloades - i en lang række formater - for eksempel til tekniske specifikationer mv.

E-HOP indeholder en meget lang række specialfunktioner. Der er blandt andet mulighed for at sammensætte flere varer til én samlet vare og for at vælge mellem forskellige forsendelses-måder, momssatser mv.

Du kan lade eventuelle forhandlere bruge din E-SHOP som bestillingssystem, hvor de via en adgangskode bestiller til de priser og med de rabatter, som I har aftalt.

Du kan også oprette netbutikken med forskellige sprog, så kunder fra andre lande også kan handle i netbutikken.

Ønsker du ikke selv at lave det løbende arbejde med din E-SHOP, kan vi tilbyde at gøre det for dig. Vi kan for eksempel lægge et antal produkter mv. op på siden til en fast pris pr. produkt, eller vi kan tilbyde et web-master abonnement eller et "klippekort" med rabat på timeprisen.
Se mere under: E-SHOP.

Professionelle hjemmesider
Netbutikken E-SHOP kan også bruges som hjemmeside, men den har selvfølgelig sin styrke i nethandel. Har du behov for en mere avanceret hjemmeside, kan vi også tilbyde systemer, du selv kan redigere og opdatere med alle de funktioner, man kan ønske til en hjemmeside til priser fra 2.000 kr. Hjemmesiden kan naturligvis integreres med E-SHOP. Se mere under: Business. 

Kontakt os: klik HER

Sitemap


DanskeLinks.dk seo sider
EnGodSag www.danskelinks.dk Tilføj Link