Søgemaskiner-2 > Søgemaskiner > Søgemaskiner-2  |  Udskriv  |  Send denne side med E-mail
Søgemaskineoptimering - du har ikke råd til at lade væreSøgemaskineoptimering er et område, hvor du med en beskeden investering kan forøge udbyttet af din hjemmeside væsentligt. Sælger du varer via nettet, er søgemaskineoptimering et must. Så enkelt kan søgemaskineoptimering beskrives!

Søgemaskineoptimering - derfor er det vigtigt
Antallet af søgninger på nettet via de store søgemaskiner - især Google - vokser dag for dag. Det er her, dine mulige kunder skal finde dig. Og det er på den første resultatside, du skal fremgå. Derfor er søgemaskineoptimering vigtig!

Husk på, at dine mulige kunder ikke finder dig ved at søge på dit firmanavn - men derimod ved at søge på det behov, din virksomhed kan dække hos dem. Det handler altså om at afdække, hvilke søgeord dine mulige kunder benytter, når de søger på nettet. Derefter skal din hjemmeside programmeres til at fremgå højt på resultatlisten på Google og andre søgemaskiner. Det kræver søgemaskineoptimering - og det kræver fagfolk.

Der er mange - rigtig mange - virksomheder, der tilbyder søgemaskineoptimering. Valget af partner behøver ikke være så vanskeligt for dig at træffe: Brug Google til at afsløre, hvor dygtige de forskellige udbydere af søgemaskineoptimering er i virkeligheden - for er de gode, er de også godt placeret i Google.

Lakmusprøven for søgemaskineoptimering

Det handler om at være blandt de 5 - 6 øverste på resultatlisten. Prøv følgende eksempler. Concept Interest har benyttet søgemaskineoptimering på denne hjemmeside til søgeordene: "reklamebureau", "logodesign", "google adwords" og en del flere. Herunder kan du selv afprøve, hvordan denne søgemaskineoptimering slår igennem på søgeresultaterne:

Søgeordet "Reklamebureau"
Søgeordet "
logodesign"
Søgeordet "Google adwords"

Prøv nu nogle af de søgeord, DU gerne vil findes på. Er du på den første side, har du ikke brug for os. Er du ikke på første side, kan du ringe og få et godt tilbud på søgemaskineoptimering. 

Kontakt os: klik HER

Sitemap


DanskeLinks.dk seo sider
EnGodSag www.danskelinks.dk Tilføj Link