Business > 3. Web - Business  |  Udskriv  |  Send denne side med E-mailBestilling:
 

Læg varen i din kurv!
(den kan slettes senere)

Vælg Business-løsning::


Web-løsningen der opfylder de flestes behov. Bruges af 300 virksomheder.Business indeholder så mange funktioner, at den dækker langt de flestes behov, for eksempel:


Klik for at få en
GRATIS DEMO
af Business i 14 dage.

Statistik
Dokumentbase
Aktivitetskalender
Artikelbase
Adgangsstyring
Søgefunktion
Billeddatabase
Sprogversioner
Nyhedsbrev
Nyhedsspot
Dialog / Erfagruppe / Chat
Intra- / ekstranet


Som supplement til Business kan du få en E-Shop som en integreret del af web-løsningen. Shoppen kan også integreres med virksomhedens økonomi-, lager- og andre CRM-systemer.

"Gør-Det-Selv":
For 2.000 kr. får du adgang til Business. Du kan selv designe og opbygge din nye løsning med vores værktøj.

Designpakke:
Vi kan også lave dit eget individuelle design og lægge nogle sider op, og så er du allerede kommet langt. Designpakken koster kun 8.000 kr. Køber du Business og designpakke samtidigt, får du begge dele for i alt 9.000 kr - det er en rabat på 1.000 kr.

Der hører et serviceabonnement til Business til 420 kr. pr. måned, som includerer hosting, 24 timers teknisk overvågning, daglig back-up, løbende opdatering med nye programversioner og en kraftig Internetforbindelse, der sikrer, at der aldrig er problemer med at bruge din Business.

Pakkeløsning:
Køber du samtidigt en E-SHOP - der normalt koster 13.000 kr. incl. designpakke - får du både Business og E-SHOP som færdige, køreklare løsninger for i alt 19.000 kr. - det er en rabat på 4.000 kr. Serviceabonnementet til E-SHOP er på 320 kr. pr. måned.

Prøv Business gratis. På få minutter kan du selv prøve, hvor nemt det er at opbygge en professionel løsning, og hvor nemt systemet er at administrere. Demoen er fuld funktionsdygtig med alle funktioner og moduler. Du har din Business-demo i 2 uger, og ønsker du at beholde web-løsningen, overfører vi den til dit eget domæne. Ønsker du ikke at beholde din Business, lukker vi den bare, og det har ikke kostet dig én krone.

Kontakt os for at få en gratis adgangskode, så du selv kan prøve, hvor nemt det er. 

Kontakt os: klik HER

Sitemap


DanskeLinks.dk seo sider
EnGodSag www.danskelinks.dk Tilføj Link