Profil - Kontakt

Siden en gang i sidste årtusinde (1999) har vi lavet hjemmesider, netbutikker og lignende web-løsninger, og vi hjælper også med markedsføring af løsningerne gennem søgemaskiner, pressekontakt mv.

E-SHOP
er Danmarks mest solgte software til professionelle netbutikker, og vi leverer også hjemmesideløsninger til små og store virksomheder, foreninger, institutioner mv.

Udvikling af software foretages løbende af faste programmører, så systemerne også i fremtiden kan forblive de bedste på markedet.

Alt det tekniske styres af en af Danmarks største kommercielle udbydere af webhoteller mv., som hoster mere end 60.000 domæner - så du behøver ikke være bekymret for, om din løsning også er her i fremtiden.

E-SHOPs og andre web-løsninger er markedsføring.
Laver du verdens bedste web-løsning uden at sikre, at løsningen får besøgende, er det som at se striptease i totalt mørke. Tænd lyset, og lad os hjælpe dig med at gøre din løsning kendt gennem søgemaskiner, presse mv. Så kan du ikke undgå at øge din omsætning.

Vores kunder kommer fra hele landet (og så langt væk fra som Thailand), så vi holder normalt ikke kundemøder eller undervisning på vores adresser.
Kontakt foregår typisk via telefon og mail, og da systemerne er så lette at bruge, laver vi undervisning via telefonen. Det tager nemlig kun normalt ½ - 1 time for helt nye kunder.

Kontakt:
Kontakt os for en uforpligtende drøftelse af, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed på:

Telefon: 5069 8599
E-mail: kontakt@web-siden.dk

Web-Siden er pr. 01.01.2017 overdraget til PR-Bureauet, CVR-NR.: 3088 2903, som ejer og driver virksomheden.